Familia a aflat cauza reală a morții lui Toni Tecuceanu

Familia a aflat cauza reală a morții lui Toni Tecuceanu, fostul component al Cronicii Cârcotașilor.

Familia lui Toni Tecuceanu, fostul component al echipei de la Cronica Cârcotașilor, a obţinut raportul medico-legal, în care este precizată cauza reală a decesului artistului, au declarat pentru Libertatea surse apropiate familiei Tecuceanu.

Rudele regretatului actor au câştigat defintiv şi irevocabil procesul intentat spitalului "Matei Balş" şi doctorului Adrian Streinu-Cercel, care a refuzat să facă public dosarul medical al artistului, despre care au spus că ar fi murit de gripă porcină.

Familia Tecuceanu nu dorește, deocamdată, să facă public raportul medico-legal pentru că are nevoie de câteva zile de liniște și de gândire.

Toni Tecuceanu a fost internat la "Matei Balş" în seara de 24 spre 25 decembrie 2009, diagnosticul iniţial fiind acela de gripă A/H1N1, cunoscută popular ca "gripă porcină". 

În 5 ianuarie, la ora 7.00, actorul a decedat, medicii explicând familiei că organismul acestuia nu a mai rezistat şi este probabil să fi suferit un infarct, după care s-a decis efectuarea unei necropsii.

Familia s-a declarat indignată de declaraţiile lui Streinu Cercel, care a afirmat public, în presă, că Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină şi au cerut desecretizarea raportului medico-legal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel