Facebook. Jim Carrey, campanie înverșunată: Renunț!

Actorul Jim Carrey, dezamăgit de rețeaua socială Facebook, a anunțat că își închide definitiv. Acesta a făcut un apel către toată lumea să îi urmeze exemplul.

„Renunţ la acţiunile mele la Facebook şi îmi şterg pagina pentru că Facebook a profitat de pe urma interferenţelor ruseşti în campania noastră electorală şi încă nu fac destul pentru a le opri. Îi încurajez şi pe ceilalţi investitori să facă la fel dacă le pasă de viitorul nostru", a spus acesta pe Twitter.

Jim Carrey este cunoscut pentru numeroasele filme de comedie în care a jucat, printre care se numără și Ace Ventura, The Mask, Bruce Almighty etc.

[citeste si]

Recent, Jim Carrey a trecut prin momente foarte grele pe plan personal. Cunoscutul actor a scăpat de acuzaţia de implicare în decesul fostei sale iubite, Cathriona White, şi nu va fi judecat. 

Actorul a fost implicat într-o luptă juridică după ce soţul lui White şi mama acesteia l-au dat în judecată acuzându-l că ar fi responsabil de moartea iubitei sale survenită în urma unei supradoze, în 2015. 

White, o cosmeticiană din Irlanda, care era căsătorită dar nu mai trăia alături de soţul ei, a fost în mod intermitent partenera de viaţă a lui Carrey între anii 2012 şi 2015. Ea a decedat la vârsta de 30 de ani în locuinţa sa din Los Angeles în urma administrării unei supradoze de medicamente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel