Evadare din "Californication"! David Duchovny vine în România!

Actorul care a făcut furori în ”Dosarele X” și ”Californication” și a jucat alături de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney, Robin Williams, vine pentru prima dată în România!

Aflat pe ultima sută de metri cu lucrul în studio pentru cel de-al treilea album, actorul David Duchovny și-a stabilit turneul European din 2019. Vedeta și-a anunțat fanii din întreaga lume pe Facebook-ul său. În România ajunge pe 10 februarie 2019, iar biletele sunt deja puse în vânzare!  

(oar_w460)

 (oar_w460)

Pentru prima dată în România, țară pe care a pus-o în agenda de turneu a doua, după Rusia, David va concerta alături de band-ul său, la Sala Palatului în data de 10 februarie 2019, în concertul EVERY THIRD THOUGHT TOUR. Turneul poartă numele albumului, iar Bucureștiul este o destinație extrem de așteptată de artist. El a spus că a auzit multe despre căldura publicului român și că i-au primit foarte bine toate filmele și serialele, abia așteptând să apară în fața acestuia pe 10 februarie la ora 20.00.

Cu ocazia acestui turneu, David Duchovny revine pentru a doua oară în Europa în calitate de cântăreț. Și o face întrucât primul turneu a avut un succes răsunător! De altfel, mesajul lui este pe cât de simplu, pe atât de puternic: SEE YOU IN EUROPE!

Prețul biletelor care s-au pus deja în vânzare este după cum urmează:

Categoria VIP - 350 lei

Categoria 1 - 250 lei

Categoria 2 - 150 lei

Categoria 3 - 120 lei

Categoria 4 - 90 lei

Biletele se pot achiziționa Online:Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro Myticket.ro și în rețeaua magazinelor partenere și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel