Eurovision România 2020. Horia Moculescu: "Roxen a fost execrabilă". Compozitorul lovește și în Delia și în juriu: "Mostră de jenă"

Horia Moculescu a făcut mai multe critici dure atât la adresa reprezentatei României la Eurovision, cât și la adresa juriului.

Compozitorul crede că şansele României de câştig cu piesa "Alcohol You" sunt egale cu zero, comparând-o cu cea a Deliei, "Da, mamă, sunt beată".

"Este o recidivă la "Da, mamă, sunt beată", piesa pe care "i-o reproşez" unei mari cântăreţe, care este Delia. Se pare că melodia aceasta e ceva mai răsărită decât celelalte patru din punct de vedere al participării la Eurovision. Dar n-am tresărit nici o clipă. Am primit o "droaie" de telefoane de la prieteni derutaţi şi lucrul cel mai comic a fost juriul... cu 2 membri care nu aveau ce căuta acolo (Alin Oprea şi Edward Sanda-n.r.), iar ceilalţi trei trebuie priviţi ca o mostră de jenă în formularea verdictelor, Crina fiind cea mai în măsură... Şi totuşi, şi ea a formulat atât de ambiguu verdictul la fiecare piesă, la un moment dat fiind în situaţia să laude o prestaţie în care Roxen a fost execrabilă", a declarat Horia Moculescu pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel