Eurovision 2021. Delegația României intră în autoizolare

Foto: Facebook / ROXEN
Foto: Facebook / ROXEN

Doar două săptămâni ne despart de startul celui mai așteptat concurs muzical din 2021 și debutul reprezentantei României, Roxen, pe scena Eurovision.

Pregătirile delegației României au intrat în linie dreaptă, repetițiile din studiourile TVR fiind întrerupte doar de Sărbătorile Pascale. Începând de luni, 3 mai, publicul TVR va fi conectat la universul Eurovision 2021 prin emisiunea „Destinația Eurovision”, se arată într-un comunicat de presă. 

Gazda emisiunii, Sonia Argint, va prezenta, în premieră și în exclusivitate, imagini din culisele evenimentului, de la etapa națională până la finala internațională, scenografia, costumele, machiajul, coregrafia, evenimentele din capitala Eurovision 2021, emoțiile, oboseala și bucuria de a reprezenta România în concurs.

Sonia va discuta cu mai mulți invitați despre participarea României la Eurovision Song Contest și vom urmări, de luni până vineri, în fiecare seară, la TVR 1, de la ora 20.50, povestea participării României la ediția numărul 65 a concursului, un drum care s-a prelungit cu un an, ca niciodată, din cauza pandemiei.

Delegația României la Eurovision intră în autoizolare



În prima săptămână, înaintea deplasării delegației noastre în Regatul Țărilor de Jos, gazda ediției 2021, ne amintim parcursul lui Roxen în 2020 care a culminat cu Finala Națională, ultimul mare spectacol cu public din România - desfășurată în sala sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, urmărim, în premieră, imagini din culisele filmării videoclipului piesei „Amnesia”, de la ședința foto oficială realizată pentru această ediție Eurovision Song Contest, de la filmarea pentru postcardul României la Eurovision și momentul artistic filmat în București ca rezervă pentru actul artistic de la Rotterdam (live-on-tape). Vineri, 7 mai, vom lua pulsul delegației României care intră, de mâine, în autoizolare, în vederea deplasării la Rotterdam.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel