EXCLUSIV  Eurovision 2020 cu ROXEN. Trăistariu s-a decis. Ce țară vrea să reprezinte: M-AM ÎNSCRIS! Mi-a trecut supărarea

Mihai Trăistariu a spus, într-un interviu pentru DC News, ce țară va reprezenta la Eurovision. 

Mihai Trăistariu nu mai vrea să reprezinte România la Eurovision. Deși a reușit cea mai bună prestație pentru țara noastră, s-a lovit de fel de fel de ziduri. Despre acest subiect a vorbit în exclusivitate pentru DC News.

'Am căutat altă variantă să particip la Eurovision. M-am înscris pentru a reprezenta fie Azerbaijan, fie San Marino. Mi-a trecut supărarea. M-am uitat la finala Eurovision din România. Mi-a plăcut Roxen. Eu nu mă revoltasem pe ea, deși în primă fază am declarat că mi s-a părut aiurea să fie trimis un copil nepregătit, fără experiență muzicală, la cel mai mare concurs muzical din lume chiar dacă avea o piesă în top-uri. Declarațiile mele de atunci se refereau la acest aspect că participă totuși un copil, la o ditamai competiție Eurovision.' a zis Trăistariu.

'Acum, ascultând piesele din finală și ascultând cum cântă nu mi s-a părut rău. Piesa aleasă mi-a plăcut. Timbrul ei vocal și maniera de a cânta nu mi se pare rea. Este o piesă modernă, sound-ul este la zi, are un accent englezesc modern. Trebuia venit și cu o schimbare după ce am văzut că România nu s-a calificat în finală în ultimii doi ani. S-a căutat o schimbare drastică și cred că asta a fost în mintea Televiziunii Române”, ne-a mai zis artistul.

DC News: Ce țări vei dori să reprezinți? Ai un top 3?

'Am deja piesa. Din prima mă voi concentra pe altă țară ca să nu mai risc, așa cum am făcut anul acesta. Nu am niciun top 3 stabilit. Ar fi Moldova, Malta și Grecia. Sunt țările care mă iubesc și unde am avut succes. Malta mi-a dat stea pe Bulevardul Celebrităților. În Grecia am fost 6 luni în topurile de la radio. Dar chiar și Suedia sau Norvegia, unde am avut album lansat cu Tornero, și am concertat. Am avut vreo 14 țări unde s-au lansat albumele mele după participarea la Eurovision. Voi alege din cele 14 țări.' a concluzionat Mihai Trăistariu, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel