EURO 2016: Anghel Iordănescu, primele declarații după Franța-România 2-1

Anghel Iordănescu, selecționerul echipei naționale a României, în primele declarații făcute după meciul Franța - România, scor 2-1, a apreciat că este "un moment dureros și trist", având în vedere că golul victoriei a venit în minutul 88.

"În primul rând, aș vrea să remarc faptul că am făcut o partidă bună. Am avut multe ocazii de a marca, am avut şi momente mai puţin fericite. Am început jocul foarte bine. Remarc faptul că băieţii au pus extraordinar de bine în practică planul pe care l-am organizat. Este dureros și trist să pierzi în minutul 88 și acest lucru s-a datorat unui gol fabulos al unui jucător cu adevărat magnific", a declarat Anghel Iordănescu, în conferința de presă.

Citește și: Euro 2016. Mirel Palada, reacție fabuloasă după meciul Franța-România

"Cu siguranță, dacă ați fi intrat în cabină după meci, ați fi văzut că absolut toți jucătorii erau extrem de triști, cu capetele plecate. Nu va fi ușor să-i recuperăm fizic, pentru că au făcut risipă de efort, dar în același timp trebuie să avem în vedere și mentalul care la nivelul acestei competiții înseamnă enorm de mult", a adăugat tehnicianul naționalei, întrebat dacă moralul jucătorilor români va fi afectat după înfrângerea suferită în meciul cu Franța.

Totodată, Iordănescu a ținut să mulțumească suporterilor echipei naționale pentru sprijin, chiar și în momentele de dificultate, și a transmis un mesaj și pentru elevii săi.

"Îi felicit pe jucători și le mulțumesc pentru planul tactic pe care l-au respectat", a mai spus Anghel Iordănescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel