Urmărește emisiunea live


Euro 2016. Mirel Palada, reacție fabuloasă după meciul Franța-România

Sociologul Mirel Palada laudă într-un comentariu succint evoluția "tricolorilor" din meciul de debut al EURO 2016, Franța - România, încheiat cu puțin timp înainte, scor 2-1.

"Cit pe ce. E prima data dupa secole de jena in care nu mi-e rusine cum a jucat nationala de fotbal a Romaniei. Un cistig fenomenal, indiferent de rezultat. Bravo! Putem sa fim si noi normali, nu doar mediocri.", a scris Mirel Palada pe Facebook, la doar câteva minute după fluierul de final al meciului Franța - România.

"Nu ma asteptam sa cistigam. In schimb, ma asteptam sa fim facuti varza. Ceea ce, in mod paradoxal, nu s-a intimplat. Un meci normal intre doua echipe normale. Nici prea-prea, nici foarte-foarte", a adăugat, ulterior, Mirel Palada la comentarii.

Naționala de fotbal a României a fost învinsă greu de formația Franței cu scorul de 2-1 (0-0), în meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis.

Primul gol al partidei, dar și al EURO 2016, a venit în minutul 57, când Olivier Giroud a marcat cu capul, la o centrare înaltă a lui Payet. 

Golul egalizator a fost înscris din penalty, prin Bogdan Stancu, în minutul 65, după ce Nicolae Stanciu a fost agăţat în careu de Patrice Evra.

Franța a preluat conducerea abia în minutul 89 al partidei, când Dimitri Payet a marcat cu un şut la vinclu în poarta lui Tătăruşanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel