EXCLUSIV  Ernest, pont după ce a urmat cursurile unei școli de detectivi. Te ajută când te afli în căutarea adevărului

Ernest
Ernest

Ernest, vedeta Kanal D, este "În căutarea adevărului", emisiune difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00.

Ernest a transformat pasiunea pentru televiziune în profesie după ce a participat, în calitate de concurent, la prima ediție a emisiunii “Big Brother”, în 2003, la Prima TV. Datorită calităților sale, Ernest a fost concurentul care a ieșit cel mai puternic în evidență în cadrul acestui show, așa că oferta de a rămâne în televiziune a venit firesc.

În 2009, Ernest devenea vedeta Kanal D și prezenta reality-show-ul “Ochii din umbră”, emisiune care a cucerit rapid publicul, mărturie stând cifrele de audiență.

Acum este "În căutarea adevărului", emisiune difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00. Într-un interviu pentru DC News, Ernest ne-a spus că a urmat cursurile unei școli de detectivi pentru a-l ajuta să-și facă mai bine emisiunile.

Ai fost acostat pe stradă de persoane care ți-au zis chestiuni de genul: ”ce te bagi în viața oamenilor?” 

Da, am avut parte și de asemenea experiențe. Din fericire, dacă se poate spune așa, nu se depășește “o limită”. 

De ce nu ai conturi pe rețelele sociale? Cum ai reușit să te ții departe de Facebook și Instagram?

 

Poveste lungă. Și ca orice, în viață ai și de câștigat, și de pierdut. Sunt sigur că știți ce câștigi și ce pierzi. Și aici intervine talerul, balanța. Ce alegi... Eu am decis să nu dau acces la cameră, mesaje, detalii despre plăți, și câte și mai câte date personale se adună…

 

Puțini știu că tu ai urmat cursurile unei școli de detectivi. Dă-ne un pont care să ne ajute și pe noi în viața de zi cu zi. Care a fost cel mai important lucru pe care l-ai învățat acolo?

 

Pont: Dacă o ofertă e prea bună de crezut, cel mai probabil ea nu e reală. E mincinoasă. Am decis să urmez cursurile unei școli de detectivi pentru a înțelege cât mai bine această meserie și a avea la îndemână instrumentele unui detectiv, cunoștințe legate de legislație, mod operativ, etc. ca pregătire pentru emisiunea “Ochii din umbră” unde eu eram prezentator la acel moment. A fost ca o cercetare, documentare pentru un prezentator credibil în contextul formatului TV. Cel mai important lucru pe care l-am învățat a fost tehnica filajului.

 

Ce face Ernest când ”nu este În căutarea adevărului”? Ce îți place să faci?

Când nu sunt În cautarea adevărului sunt cu familia. Încerc să petrec cât mai mult timp posibil cu ei. Îmi place să gătesc, să meșteresc, să repar. În afară de o porție mică de știri pe zi, foarte rar mai prind un film. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel