Erling Haaland bate record după record. Ce s-a întâmplat în Everton - Manchester City / Video

Facebook Erling Haaland
Facebook Erling Haaland

Erling Haaland a marcat un gol în partida Everton - Manchester City, scor final 0-3. Astfel, starul norvegian a mai stabilit un record.

Haaland a marcat al 44-lea gol din acțiune de norvegian în acest sezon, în toate competițiile, bornă pe care nu a mai atins-o niciun alt jucător al unui club de fotbal de Premier League.

Până la partida cu Everton, Erling Haaland împărțea recordul cu Mohamed Salah, care a marcat de 43 de ori pentru Liverpool din acțiune în sezonul 2017 - 2018.

Haaland era deja fotbalistul care a marcat cele mai multe goluri într-un singur sezon din campionatul Angliei. Cu reușita de la Everton, fotbalistul lui City a ajuns la 36 de goluri în acest sezon. 

VIDEO

Manchester City este tot mai aproape de câştigarea titlului în Premier League după victoria de duminică, 3-0 pe terenul lui Everton, într-un meci din etapa a 36-a, antepenultima. Victoria echipei antrenate de Pep Guardiola a fost adusă de golurile lui Ilkay Gundogan (minutele 37 şi 51) şi Erling Haaland (39).  

Manchester City speră să izbutească o triplă istorică în acest sezon, fiind de asemenea în cursă pentru câştigarea Ligii Campionilor şi a Cupei Angliei.

City a acumulat 85 de puncte după 35 de jocuri, 4 puncte mai mult decât a doua clasată, Arsenal, ce are acelaşi număr de meciuri disputate. Pe următoarele locuri, la mare distanţă, sunt Newcastle United, 66 de puncte, Manchester United, 66 de puncte, şi Liverpool, 62 de puncte, toate după 35 de jocuri.

Everton este pe locul 17, primul deasupra zonei retrogradării, la un punct de următoarea clasată, Leeds United, şi la 2 puncte de a doua clasată, Leicester City, ce are un meci mai puţin disputat. Lanterna roşie Southampton nu mai poate evita retrogradarea.

Rezultatele etapei: sâmbătă Leeds United - Newcastle United 2-2 Au marcat: Ayling (7), Kristensen (79), respectiv Wilson (31 - penalty, 69 - penalty) Penalty ratat: Bamford (Leeds, 28) Cartonaş roşu: Junior Firpo (Leeds, 90+1)

Aston Villa - Tottenham 2-1 Au marcat: Ramsey (8), Douglas Luiz (72), respectiv Kane (90 - penalty)

Southampton - Fulham 0-2 Au marcat: Vinicius (48), Mitrovic (72)

Manchester United - Wolverhampton Wanderers 2-0 Au marcat: Martial (32), Garnacho (90+4)

Chelsea - Nottingham Forest 2-2 Au marcat: Sterling (51, 58), respectiv Awoniyi (13, 62)

Crystal Palace - Bournemouth 2-0 Au marcat: Eze (39, 58)

Duminică Brentford - West Ham United 2-0 Au marcat: Mbeumo (20), Wissa (43)

Everton - Manchester City 0-3 Au marcat: Gundogan (37, 51), Haaland (39) Duminică mai are loc meciul Arsenal - Brighton. Etapa se încheie luni cu partida Leicester City - Liverpool. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel