(VIDEO) -''Envolver'', videoclipul cântăreţei braziliene Anitta, cel mai vizualizat din întreaga lume

Anitta
Anitta

După ce piesa ''Envolver'' cântată de artista braziliană Anitta a devenit cea mai ascultată din lume, iată că şi videoclipul a strâns pe YouTube peste 140 de milioane de accesări, devenind cel mai vizualizat din întreaga lume.

Impresionantul număr a fost atins joia trecută, cu o zi înainte de recitalul reginei braziliene a muzicii pop la popularul festival Coachella, care a revenit în 2022 după doi ani de suspendare pentru a oferi una dintre versiunile sale cele mai latino, notează YouTube într-un un comunicat difuzat marţi.

"Înainte de prezentarea sa atât de aşteptată la Coachella, Anitta a cucerit un loc important: videoclipul său a obţinut peste 140 milioane de vizualizări, un adevărat fenomen care a străbătut întreaga lume", a declarat consilierul YouTube Music pentru America Latina, Walter Venicio.

Reţeaua socială adaugă că videoclipul a rămas pe primele locuri ale platformei muzicale timp de şapte săptămâni consecutiv. Anitta a oferit vinerea trecută un spectacol de neuitat fanilor săi la festivalul californian, cu o interpretare explozivă a cântecului "Envolver", transmisă live în întreaga lume.

Potrivit YouTube, Anitta a atins această primă poziţie după ce, între 8 şi 14 aprilie, videoclipul a fost văzut de 17,7 milioane de ori, depăşind clipuri ale grupului de k-pop Bigbang, ale cântăreţului britanic Harry Styles şi ale indianului Yazin Nizar.

Artista braziliană, în vârstă de 29 de ani, s-a clasat şi pe lista celor mai ascultate cântece şi pe Spotify, tot cu "Envolver", un cântec cu ritmuri urbane înregistrat în spaniolă şi care are deja peste 6,4 milioane de reproduceri pe această platformă muzicală.

 

Keanu Reeves s-a logodit. Cine este femeia cu care a hotărât să se căsătorească

Keanu Reeves a avut o viață destul de dificilă dacă este să ținem cont că în anii 90, și-a pierdut logodnica, fiica și prietenul cel mai bun la distanță de câțiva ani, potrivit Agenția de Presă Mondenă.

A trecut cumva însă peste toate greutățile și a mers mai departe. Mulți ani mai târziu, prin 2018, a dat o nouă șansă iubirii. A cunoscut-o pe Alexandra Grant, cea care i-a redat echilibrul și zâmbetul pe buze.

Keanu Reeves și Alexandra Grant sunt prieteni de mulți ani, însă de aproape 4 trăiesc o poveste de dragoste. Ea are 49 de ani și este o artistă extrem de apreciată din Los Angeles.

Citește știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel