Enrique Iglesias și Anna Kournikova, nuntă spectaculoasă la Miami

enrique iglesias anna kournikova
enrique iglesias anna kournikova

Fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova și artistul latino Enrique Iglesias pregătesc o nuntă spectaculoasă săptămâna viitoare, la Miami, în compania prietenilor lor celebri, printre care Jennifer Lopez, Eva Longoria şi soţii Beckham, scrie The Sun.

[caption id="attachment_313442" align="alignleft" width="310"] Sursa foto: zimbio.com[/caption]

John Isner a câștigat, la Wimbledon, cel mai lung meci de tenis din istorie cu Nicolas Mahut, 11 ore și 5 minute, însă Anna Kournikova a așteptat 12 ani pentru a finaliza partida cu Enrique Iglesias, deoarece acesta a stabilit data căsătoriei pentru săptămâna viitoare, la Miami, scrie sursa citată.

Fiul celebrului Julio Iglesias, care va împlini mâine 38 de ani, şi Anna Kournikova, în vârstă de 31 de ani, au o relaţie care durează de 12 ani.

"Anna insistă de mulţi ani ca ei să se căsătorească, însă Enrique a refuzat acest lucru şi chiar a vorbit în public despre faptul că nu vrea să se aşeze la casa lui", a declarat o sursă.

"În cele din urmă, ei se vor căsători săptămâna viitoare, iar printre invitaţii de la nunta lor se vor afla Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Jennifer Lopez, Eva Longoria şi David and Victoria Beckham", a adăugat aceeaşi sursă, citată de tabloidul britanic The Sun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel