Emma Răducanu, supărată foc pe condițiile de la Auckland: Este greu de acceptat asta!

Emma Răducanu
Emma Răducanu

Britanica cu origini românești Emma Răducanu a criticat, joi, terenurile indoor la turneul de la Auckland, după ce s-a accidentat la meciul cu Viktoria Kuzmova, relatează The Guardian.

 

“Este greu de acceptat. Am muncit mult în ultimele luni. mă simţeam bine şi optimistă. Să fiu oprită de o astfel de accidentare, să sufăr o entorsă la gleznă este dezamăgitor. Mă gândeam că joc destul de bine. Terenurile sunt foarte alunecoase. Nu este surprinzător că i s-a întâmplat asta cuiva. Este ceva ce nu pot controla şi a venit după o zi foarte lungă de aşteptare. Dar vom evalua situaţia zilele următoare şi vom vedea ce paşi vom face.”, a declarat Emma Răducanu.

Meciul s-a disputat pe un teren acoperit din cauza ploii. 

Amintim faptul că Emma Răducanu a fost nevoită să abandoneze, din cauza unei accidentări, în optimile de finală ale turneului WTA de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii totale de 259.303 dolari.

Emma Răducanu, numărul 78 mondial, al cărei tată este român, s-a impus clar, cu 6-0, în primul set al meciului de joi cu Viktoria Kuzmova, dar s-a înclinat apoi în setul secund, câştigat cu 7-5 de reprezentata Slovaciei, înainte ca britanica să renunţe, cu ochii în lacrimi, în debutul setului al treilea, din cauza unei accidentări la glezna stângă.

Această accidentare pică cum nu se poate mai prost pentru Emma Răducanu, cu doar 11 zile înaintea startului Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel