Emisiunea "La Măruță", prezentată de Giani, Bobiță și Dorel din "Las Fierbinți". "Se mula pe planul meu malefic"

Sursa foto: Facebook "Las Fierbinți"
Sursa foto: Facebook "Las Fierbinți"

Emisiunea "La Măruță" va fi prezentată de actorii care le dau viață personajelor Giani, Bobiță și Dorel din serialul de comedie "Las Fierbinți".

Mihai Bobonete, Costi Diţă şi Mihai Rait au acceptat provocarea și vor prezenta, astăzi, emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV, Cătălin Măruță fiind infectat cu coronavirus.

"Ne-a rugat Cătălin să-l ajutăm cu emisiunea, că el este bolnăvior şi are nevoie să stea acăsică. Am pus mână de la mână şi, după ce am vorbit cu Rait şi Costi, am zis Da, Da, Da şi cu 3 de DA, mergem în finală. Acum ce-o ieşi...nu ştiu că noi live n-am mai prestat aşa în 3!”, a spus Mihai Bobonete, în emisiunea "La Măruță" de ieri.

"Se mula pe un plan malefic al meu"

"Am zis DA, hai să facem treaba asta, pentru că oricum se mula pe un plan malefic al meu, despre care nu ar trebui să vorbesc, dar în fine, vă spun. Planul este că uşor, uşor, vreau să prezint toate emisiunile de la PRO. Dimineaţa, la prânz şi seara, când te uiţi la PRO TV, să mă vezi pe mine. Asta e începutul. Acum, lăsând gluma la o parte, da, având în vedere situaţia, am fost de acord să prezint alături de colegii mei.

Sper ca Măruță şi Andra să treacă cu bine peste perioada asta. Am reţineri pentru că evident este o treabă la care se pricepe bine el, sper că o să facem bine, noi vom încerca să suplinim lipsa lui. Cred că o să ne descurcăm, a venit din gândul că ne dorim să ajutăm. Mă bazez pe abilitatea mea de a mă adapta şi pe colegii mei Bobo şi Mişu, alături de care am trecut prin multe”, a spus Costi Diță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel