Emil Regle, declarații despre căsătorie și copii: „Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă”. „Standardele mele sunt înalte”

Emil Rengle
Emil Rengle

Emil Rengle vorbește din nou despre viața lui sentimentală și dezvăluie că și-ar dori să aibă onclusiv un copil până la vârsta de 35 de ani.

Dansatorul dă de înțeles că nu și-a găsit încă sufletul pereche, dar are mulți oameni speciali alături de el. Întrebat dacă este într-o relație, el a răspuns:

„Da, există. Nu una singură. Sunt tânăr și mă bucur de oameni faini în viața mea. Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă și nici nu simt să mă așez încă la casa mea. Viața-i faină când știi să te înconjori cu oameni faini, și exact asta și fac. Mă bucur de tot ce are viața mai bun de oferit”.

„Urăsc oamenii care se vaită și se victimizează”

Referitor la posibila lui jumătate, Emil Rengle a mărturisit că are standarde înalte. „Standardele mele sunt înalte când vine vorba despre relații (Fecioară), dar totodată simple. Îmi plac oamenii care se iubesc pe ei înșiși, care radiază de pozitivitate și de respect, pentru că doar genul acesta de oameni pot oferi dragoste la rândul lor. În schimb, urăsc oamenii care se vaită și se victimizează, pe aceștia încerc să îi evit cât se poate de mult. No bad vibes.

Văd relațiile ca pe un parteneriat în care cei doi parteneri se împing și se susțin ca fiecare să ajungă cât mai aproape de potențialul său maxim. Sunt super atras de oamenii puternici, hotărâți și curajoși”, a mai spus el pentru revista VIVA!

„Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil. Îmi doresc să fiu tată! Iubesc copiii, lucrez cu ei și până în prezent ei sunt cei mai mari învățători ai mei.”, a completat artistul.

„Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt”

Acum 4 ani, Emil Rengle a dezvăluit într-un vlog pe youtube că este bisexual.

„Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca o persoană gay şi să te descoperi ca o persoană diferită în România este greu de purtat. Nu eşti ca toţi ceilalţi.”

„Vă voi vorbi azi despre un subiect de care mi-am dorit foarte mult să vă vorbesc. De ce n-am făcut-o? N-a fost timpul până acum. Am foarte mari emoţii să vorbesc despre acest subiect, însă o voi face. M-am gândit să îl ţin secret toată viaţa mea, să joc un teatru“, a dezvăluit artistul la vremea respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel