EXCLUSIV  Emil Boc, umilit și jignit de conducerea PNL. Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă, analiză: Îl jignești pe Boc, îi jignești pe clujeni

Cozmin Gușă și analistul politic Bogdan Chirieac au discutat în cadrul emisiunii "Deferiți mass-media" despre numirea lui Tasnadi Istvan (UDMR) în funcția de prefect, decizie care l-a revoltat pe primarul Clujului Emil Boc.

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat de ce numirea unui prefect de la UDMR nu a fost tocmai o decizie inspirată, în contextul în care Emil Boc se bucură de o popularitate considerabilă în rândul cetățenilor.

"Există și o ofensivă și în grupul ardelenilor, dacă ne uităm și la Rareș Bogdan. Emil Boc într-adevăr are un cuvânt greu de spus și nu poate rămâne cu această nemulțumire, fiindcă mai e o problemă. Acum, Emil Boc e atât de popular la Cluj, încât dacă îl jignești pe Emil Boc într-o chestiune ce ține de oraș, îi jignești pe clujeni. Deci Boc nu are el marjă să dea înapoi în momentul acesta.", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea ”Deferiți mass-media” de la DCNews..

VEZI ȘI: Emil Boc acuză conducerea PNL de sfidare fără precedent: Clujul nu a fost niciodată mai umilit

Cozmin Gușă a intervenit și a povestit ce joc face el atunci când merge la Cluj pentru a analiza popularitatea lui Emil Bloc.

"Vreau să vă mai dau un detaliu. Eu mă mai joc când mă duc la Cluj. Bine, mulți știu că sunt amic cu Boc, dar nu contează. Când intru în taxi așa, mă mai joc, îi mai ațâț pe oameni. Eu vorbesc cu taximetriștii. Domnule, cât le-ar plăcea lor de mine, nu sunt de acord cu mine și îl apără pe Boc al lor, asta este starea lor de spirit.

Peste această stare de spirit, gândiți-vă că există un orgoliu al clujenilor care l-au votat pe Boc cu 70% și ei zic: "Domnule, stai un pic, ce face guvernarea asta de la București? Nu-l ascultă pe Boc al nostru? Îl umilește și ne dă un prefect de la UDMR?". Ok, UDMR-ul e 20%, dar este o situație fără precedent și atenție, de când Funar a plecat de acolo, oamenii din Cluj s-au apropiat de normalitate. Nu mai există șovinism, nici din partea românilor, nici din partea ungurilor. S-au apropiat de spiritul de la Oradea.", a punctat Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel