Elon Musk a spus cum se pronunță „X Æ A-12”, numele copilului său

Sursa foto: (c) Elon Musk / Twitter
Sursa foto: (c) Elon Musk / Twitter

Elon Musk și partenera sa Claire „Grimes" Boucher au dezvăluit numele primului lor copil: X Æ A-12.

Elon Musk și partenera sa Claire „Grimes" Boucher au dezvăluit numele primului lor copil: X Æ A-12, conform The Verge. Astfel, pe lângă problema semnificației numelui, care poate fi aflată aici, americanii s-au întrebat se pronunță ciudatul nume.

Într-un interviu marca Joe Rogan Experience, primul subiect abordat de gazdă și Musk a fost pronunțarea numelui. Elon a răspuns: „X Ash A 12". X este doar un „x", iar A-12 este doar „a doisprezece". Astfel, în engleză s-ar pronunța „ex eș ei tuelve”, iar în română, numele este „x e a doisprezece”.

Contribuția mamei

Musk a intrat în detalii despre cum a luat naștere numele, menționând că prietena sa, Grimes, „a contribuit cel mai mult la nume". De altfel, partenera a fost cea care a explicat și ce semnifică numele.

Din păcate pentru proaspeții părinți, statul american California s-ar putea să le pună bețe în roate privind numele. Oficiul care se ocupă cu numele din statul vestic acceptă doar 26 de litere ale alfabetului, ceea ce înseamnă că X Æ A-12 ar putea fi desemnat ca fiind invalid.

„Nu poți avea numere, cifre romane, accente sau alte simboluri, cum ar fi emoji", a explicat avocatul în drept civil, David Glass, pentru People.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel