Urmărește emisiunea live


Elena Udrea: Dintre toţi promovaţii de Traian Băsescu, sunt singura care nu am trădat

Elena Udrea este convinsă că poate construi "România frumoasă". Acesta este mesajul liderului PMP, după desemnarea  la candidatura președinției. În mesajul de pe Facebook, Elena Udrea vorbește despre trădarea persoanelor promovate de Traian Băsescu.

"Partidul Mişcarea Populară m-a desemnat astăzi să fiu candidatul său pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă. Este deopotrivă o mare onoare şi o mare responsabilitate", scrie Elena Udrea pe blog.

"Am acceptat această nominalizare pentru că ştiu că pot să construiesc "România frumoasă". Am dovedit în anii în care am fost ministru şi parlamentar că pot face viaţa românilor mai bună. Am făcut de 10 ori mai multe lucruri decât Victor Ponta şi Klaus Iohannis la un loc. Am încredere că pot să fac din România o ţară frumoasă în care românii să-şi dorească să trăiască, să iubească, să-şi întemeieze o familie şi în care să-şi construiască viitorul aşa cum doresc.

Citește și: Cozmin Gușă, despre decizia lui Emil Boc de a o susține pe Elena Udrea

Candidez pentru că este de datoria mea să continui proiectul lui Traian Băsescu pentru România. Dintre toţi cei care au fost promovaţi de Preşedinte, sunt singura care nu am trădat. Îmi iau angajamentul ca viitor Preşedinte al ţării să susţin independenţa Jusitiţiei, funcţionarea statului de drept, depolitizarea instituţiilor publice, lupta anti-corupţie şi construirea unei economii care să ofere prosperitate românilor", continuă liderul PMP.

"PMP are nevoie în acest moment de un candidat care să propulseze partidul la un nivel superior. Dacă la europarlamentare am reuşit să ne validăm ca un partid politic pe picioarele proprii, cu rădăcini serioase, acum a venit timpul ca mărul PMP să rodească: să fie partidul care va oferi viitorul Preşedinte al României.

Citește și: Sulfina Barbu (PDL) îl critică pe Emil Boc. O susține pe Elena Udrea

Ştiu că nu va fi uşor, dar cu ajutorul dumneavoastră, al tuturor celor care îmi sunteţi alături - inclusiv aici pe Facebook -, cu ajutorul milioanelor de români care îşi doresc să construiască "România frumoasă!" şi cu sprijinul lui Traian Băsescu, cel mai puternic politician de după Revoluţie, am încredere că voi reuşi, iar în noiembrie voi deveni Preşedinte.

Veniţi alături de mine să facem "România frumoasă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel