Elena Merișpreanu dă cărțile pe față: ”Apelez la estetician. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu cochetă”

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu a spus adevărul despre operațiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului, în exclusivitate pentru Spectacola.
 
 

Elena Merișoreanu este una dintre interpretele de muzică populară care își păstrează aceeași imagine de ani de zile, semn că timpul nu și-a făcut prea mult prezența asupra înfățisării sale. Chiar dacă are vârsta de 74 de ani, artista are un astect fizic de invidiat, iar ridurile par să fie de domeniul trecutului. În exclusivitate pentru Spectacola, cântăreața ne-a dezvăluit faptul că nu este vorba de niciun ritual de înfrumusețare la mijloc, pe care să-l urmeze zilnic, însă a recunoscut și faptul că trece periodic prin cabinetul medicului estetician, care să o ajute să-și mențină cât mai mult timp tinerețea.

”Nu am regrete și nu am complexe din niciun punct de vedere. Îmi place să mă duc să mă îngrijesc, pentru aspectul meu fizic. Nu mi-aș face operații pentru nimic în lume, dar de ce să nu recunosc, apelez la estetician să îmi mai facă un acid pe la (VEZI CONTINUAREA PE SPECTACOLA)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel