Elena Merişoreanu, la un pas de moarte. Visul i-a salvat viața

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu

Elena Merişoreanu a fost la un pas de moarte. Cunoscuta cântăreaţă a povestit la Antena 3 că un vis premonitoriu i-a salvat viaţa.

Elena Merişoreanu a povestit la Antena 3 că avionul cu care urma să ajungă la Miami s-a prăbuşit. Din fericire, cântăreaţa a avut un vis şi a amânat călătoria. 

"În 2002 trebuia să plec de la Los Angeles la Miami să cânt la o nuntă. Fiica cea mică mi-a pus ceasul să sune. La 4:20 trebuia să decoleze avionul. Pe la ora unu şi ceva, după ce am adormit, am visat că avionul cu care urma să plec a luat foc în aer. Nu am vrut să mai plec. Se trezeşte fata, era 4:40, 'ce se întâmplă, de ce nu pleci? Nu a sunat ceasul?'. I-am zis: 'nu te supăra, am avut un vis'. Nu credea. Nu am vorbit cu ea pâna la prânz. La un moment dat, eu stăteam pe balcon supărată. Zic: 'trebuie să ajung la nuntă, uită-te la ce oră am avion'. Vreau să vă spun că a venit la mine plângând, m-a strâns în braţe şi m-a pupat. Nu mi-am dat seama de ce. Avionul cu care eu trebuia să plec se prăbuşise lângă Miami", a povestit Elena Merişoreanu la emisiunea "Voi cu Voicu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel