EXCLUSIV  Elena Ionescu a născut azi un băiețel! O vedetă, nașă de botez

Acum o lună și jumătate, artista Elena Ionescu, ex-Mandinga, povestea într-un interviu pentru DC News că este o gravidă norocoasă și că a avut o sarcină lipsită de probleme.

Pe atunci era însărcinată în 8 luni. Azi, Elena a adus pe lume, la Maternitatea Polizu, un băiețel perfect sănătos, devenind astfel mămică pentru prima dată.

(oar_w460)

“Imi doresc să fiu o mamă cât mai bună, nu știu exact și nu aș vrea să mă caracterizez de acum când abia conștientizez ce mi se intamplă. E greu să știi cum vei fi! Poți doar să spui cum ți-ai dori! Fericită!”, ne declara atunci cântăreața, care a mai dezvăluit că unul dintre numele băiețelului său va fi Răzvan.

(oar_w460)

Astăzi, Elena Ionescu a devenit mămică, în jurul prânzului, la ora 12. Adina Postelnicu din trupa Heaven a fost alături de ea, pe lângă fericitul tătic, deoarece Adina va fi și nașa de botez a copilului. Nașa băiețelului a ajuns la spital pregătită și plină de cadouri pentru viitorul ei finuț. Micuțul a primit de la Adina multe hăinuțe și un urs mare de pluș, în semn de bun venit.

Din sursele noastre am aflat că Elena se află acum la terapie intensivă și se simte bine!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel