Elena Băsescu s-a împăcat cu Syda. Primele declarații ale lui Bogdan Ionescu

Bianca Ştefan / 11 iul 2018 / 14:46 Salveaza PDF Comentarii
Elena Băsescu și Bogdan Ionescu
Descriere foto: Elena Băsescu și Bogdan Ionescu

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, zis ''Syda'' s-au împăcat de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Cei doi vor ca Traian Jr. și Sofia să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei.

Bogdan Ionescu a declarat că a făcut o convenție cu Elena Băsescu pentru ca cei doi copii, Traian Jr. și Sofia să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei și să petreacă timp suficient cu fiecare. 

"Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna Iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Şi acum este rândul meu, asta pe lângă miercurile şi cele două weekend-uri pe lună în care am copiii în mod regulat", a declarat Bogdan Ionescu, zis "Syda", potrivit wowbiz.ro

Atât Bogdan Ionescu, cât și Elena Băsescu și-au refăcut viața. Tatăl micuților a mărturisit că își petrece vacanța alături de iubita sa, Maria, Traian Jr. și Sofia, dar și părinții lui: "Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înţelegem foarte bine, fiind o legatură care s-a creat în timp, prin înţelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii (n.r.- părinţii lui), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenţiei, iubiţi si răsfăţaţi."


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23