El este primul fotbalist african din istoria Naționalei. FRF a depus actele la MJ

FRF a urgentat procesul de naturalizare pentru un jucător african, în vederea barajului cu Grecia, decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014.

Digisport.ro scrie că selecționerul Victor Piţurcă se va putea baza în dubla cu elenii pe atacantul Kehinde Fatai. Oficialii Federaţiei au depus luni, la Ministerul Justiției, documentaţia necesară şi cererea de naturalizare în regim de urgenţă a nigerianului.

Acesta este căsătorit cu o româncă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aştepte opt ani pentru a primi cetăţenia. Din 2007, Fatai este rezident în România, an în care a fost înfiat de antrenorul Farului din acel an, Ion Marin, pentru ca formaţia din Constanța să-l poată transfera.

"Ştiu despre aceste demersuri şi îmi doresc foarte mult să evoluez pentru Naţionala României. Eu nu am vorbit personal cu domnul Piţurcă sau cu cineva de la Federaţie, dar ştiu că domnul Niculae a purtat discuţii pe această temă cu Mircea Sandu", a spus Kehinde Fatai.

Kehinde Fatai, 23 de ani, a fost împrumutat în această toamnă de Astra la FC Brugge, clubul belgian avînd opţiune de cumpărare la finalul sezonului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel