Dream Family Festival 2018. Ei sunt artiștii care urcă pe scenă

Un nou concept de festival se lansează în România! Este vorba despre Dream Family Festival, cel mai mare festival dedicat familiei.

Acesta se va desfășura în perioada 21-24 iunie la Brașov, pe platforma fostului Stadion Municipal. Locația de 25.000 de metri pătrati va fi transformată cu acest prilej într-un spațiu de entertaiment ce va include zeci de activităti muzicale, culturale, sportive și culinare. Organizatorii și-au propus ca în cele patru zile de evenimente, să le ofere copiilor, tinerilor și adulților experiențe de neuitat.  

Smiley, Ellie White și Irina Rimes vor urca pe scena Dream Family Festival, de la Brașov, pentru recitaluri de excepție. Pe lângă artiștii cunoscuți care vor face furori, actori, magicieni, personaje de poveste vor încuraja familiile să se joace, să învețe, să se relaxeze, să experimenteze lucruri noi și să contureze amintiri frumoase împreună.

Spațiul de Festival va fi impărtit în 5 zone distincte: Enchanted Forest, Carnival Arena, Playground, Land of Mistery și Arena de concerte.

Biletele și abonamente sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro și în magazinele partenere Iabilet.ro din țară. Un abonament valabil pentru o singură persoană pentru toate zilele de festival (21-24 iunie) costă 60 Lei. Un bilet pentru o singură zi costă 40 lei/persoană, iar Abonamentul Family (3 persoane) pentru toate zilele de Festival costă 140 Lei. Abonamentul Family (4 persoane) pentru toată durată Festivalului costă 160 Lei. Au mai fost puse în vânzare Abonamente VIP, pentru o singură persoană, în valoare de 350 Lei pentru toată durată Festivalului. Acest tip de abonament garantează locul de parcare și acces la zonă VIP, situată în apropierea scenei.

Copiii sub 5 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar în prezența a minim un adult (părinte).

   .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel