Ed Sheeran, supărat. Presiuni ca să slăbească

Ed Sheeran
Ed Sheeran

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a denunţat într-un interviu radiofonic presiunile care s-au făcut asupra lui ca să slăbească, relatează online ziarul spaniol ABC.

Presiunile pentru a avea un corp perfect nu sunt suportate doar de femei. Ed Sheeran a povestit presiunile la care a fost supus pentru a avea muşchi abdominali ca ai lui Justin Bieber.

'Corpul meu era tot timpul comparat cu cel al lui Justin Bieber. Eu mă gândeam că este foarte fotogenic, cu muşchii lui abdominali lui perfecţi şi că aveau dreptate şi că trebuie să semăn cu el', a explicat Sheeran într-un interviu radiofonic.

'Cu trecerea timpului mi-am dat seama că nu trebuie să mă preocup dacă sunt sau nu gras, că nimeni nu-mi cumpără discurile pentru cum arăt, ci pentru vocea mea', a spus el. Şi după atâţia ani în vizorul publicului, Sheeran şi-a acceptat până la urmă fizicul. Însă în tot acest timp a ţinut mai multe diete absurde.

Acum, cântăreţul asigură că mănâncă ceea ce doreşte, dar urmând un regim alimentar sănătos şi făcând zilnic exerciţii fizice.

'Odată un top model a venit la mine şi m-a încurajat să-i urmez trucurile. Constau în înghiţirea unor ghemotoace de vată cu Pepsi, asta era întreaga ei mâncare într-o zi. O grozăvie', a mărturisit el.

[citeste si]

În interviul acordat, nu a fost însă abordat unul dintre cele mai discutate subiecte în spaţiul anglo-saxon: dacă Ed Sheern va cânta sau nu la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Potrivit mai multor tabloide, nepotul reginei Elisabeta a II-a i-ar fi cerut cântăreţului să susţină un recital la petrecerea care va avea loc după nuntă. Se ştie în schimb că va participa la nuntă Elton John. Nu se ştie dacă va cânta sau nu, dar anularea celor două concerte care coincideau la sfârşitul săptămânii cu nunta regală pare să indice că artistul a fost inclus pe lista invitaţilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel