FINALUL pentru Prințul Harry. Meghan Markle și Kamala Harris, ÎMPREUNĂ la Casa Albă?! Scenariul momentului în SUA

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Mai multe surse au lansat un scenariu incredibil în ceea ce o privește pe Meghan Markle. Va fi următoarea Kamala Harris sau vor colabora? Asta ar fi finalul relației Meghan - Harry sau ruptura totală dintre Harry și Familia Regală. 

Deși Meghan Markle ar trebui să fie neutră politic, fiind membru al Casei Regale britanice, lucrurile nu stau așa. 

Din numeroasele ei interviuri pe teme sociale, a dat de înțeles deja susţinerea ei pentru democraţi, iar despre vice-preşedintele ales Kamala Harris a avut numai cuvinte de laudă, prin prisma faptului că este vorba despre o femeie metisă, ca ea, care a reuşit să se ridice deasupra condiţiei sale.

Deși nu i-a trimis niciun mesaj public Kamelei Harris, soția Prințului Harry se pare că i-ar fi trimis acesteia un mesaj privat.

Kamala Harris și Meghan Markle, împreună la Casa Albă?!

La rândul său, Kamala Harris nu şi-a ascuns admiraţia pentru Meghan, o admiraţie pe care şi-a mărturisit-o public, prin postări pe Twitter prin care o felicita pe ducesă pentru diferite declaraţii tranşante ale sale.

Mai multe surse susţin că nu s-ar mira să audă despre o posibilă colaborare între cele două, după ce Harris va fi învestită în funcţie, iar asta s-ar putea traduce chiar printr-o implicare a lui Meghan Markle la Casa Albă.

În plus, alţii merg până acolo unde susţin că Meghan se vede pe ea atunci când priveşte către vice-preşedintele de culoare. Atât ea, cât şi Harris au părinţi de rase diferite şi ambele au fost nevoite să facă faţă neajunsului de a nu fi adoptat de nicio comunitate, din cauza originilor lor mixte.

Sfârșitul Prințului Harry la Casa Regală?

Succesul lui Harris ar putea-o încuraja pe Meghan Markle să viseze şi mai îndrăzneţ, spre o viitoare funcţie politică. Din păcate pentru Harry, asta ar veni cu preţul ruperii definitive de familia regală britanică.

Chiar dacă Meghan şi Harry nu mai sunt membri cu drepturi depline ale casei regale britanice, cât timp poartă titlurile de Duci de Sussex, nu trebuie să se implice în problemele politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel