Dumitru Dragomir, despre omul în care are încredere Gigi Becali: I-a dat cheile de la seif. Erau 60 de milioane de euro înăuntru!

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Dumitru Dragomir a vorbit despre Ionuț Luțu, cel mai important om din anturajul lui Gigi Becali.

Fostul șef al LPF a evidențiat încrederea pe care o are Gigi Becali în Ionuț Luțu.

'Luțu este cel mai disciplinat angajat pe care l-am întâlnit eu până acum. Nu cred că există o loialitate atât de mare. Poate Cristi ăsta al meu să fie la nivelul lui Luțu. Legat ca un fiu. Luțu este tot ce vrei tu. E cureaua de transmisie a mașinii. Dacă îl pui să conducă mașina conduce mașina. Dacă îl trimiți la Londra se duce la Londra. Dacă îl trimiți la Călărași se duce la Călărași. Eu am văzut când cheile de la casa de bani erau la Luțu și Luțu s-a luat din casa de bani. Erau 60 de milioane de euro înăuntru! Erau cheile la Luțu. După ce a plecat Virgil. Luțu își dă viața pentru el', a declarat Dumitru Dragomr, conform Fanatik.

'Fac pariu pe cât vrei că dacă vine unul cu un pistol și e Luțu lângă Gigi, Luțu se aruncă în fața glonțului. Și nu greșesc cu nimic. Știu relația, știu tot, știu caracterul și la unul și la altul. Au fost subiect de studiu pentru mine. Luțu face ce vrea, intră în Palat, oriunde', a mai declarat Dumitru Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel