Ducii de Sussex, ultimele zile de regalitate. Întâlnire cu Regina Elisabeta

Foto: elle.ro
Foto: elle.ro

Ducii de Sussex revin în Marea Britanie pentru ultimele zile ca membrii seniori ai familiei regale.

Ducele și ducesa de Sussex se vor întoarce în Marea Britanie la sfârșitul acestei luni pentru a-și îndeplini ultimele îndatoriri oficiale înainte de a se retrage oficial din poziția de membri seniori ai familiei regale, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al cuplului citat de CNN.

Ce vor discuta cu Regina Elisabeta

În perioada pe care o vor petrece în Marea Britanie, prințul Harry și Meghan Markle vor discuta cu regina despre folosirea cuvântului „regal" în brandul pe care vor să-l lanseze după ce au decis brusc să înceapă o nouă viață în Canada, scrie Reuters.

„În timp ce ducele și ducesa de Sussex fac pasul înapoi ca membri superiori ai familiei regale și vor lucra pentru independența financiară, utilizarea cuvântului "regal" în acest context trebuie revizuită", a spus o sursă regală. „Discuțiile sunt încă în curs", a adăugat sursa. 

Ce se întâmplă de la 1 aprilie

Presa britanică scrie că cei doi își vor îndeplini îndatoririle regale până pe 31 martie. În acest timp, Meghan Markle va marca Ziua Internațională a Femeii pe 8 martie, iar soțul său va avea mai multe apariții publice, inclusiv la Royal Albert Hall și la Westminster Abbey din Londra.

Începând cu 1 aprilie, ducii de Sussex nu ar mai avea un birou la Palatul Buckingham și tot atunci urmează să își lanseze și brandul „Sussex Royal" odată cu o fundație non profit cu același nume, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel