Ducesa de Cambridge, la tăiat lemne. Prima vizită singură în străinătate după mulți ani

Catherine, ducesa de Cambridge, a făcut o vizită singură în Danemarca, unde a văzut mai multe instituții de învățământ și a interacționat cu elevii unei grădinițe. 

Catherine, ducesa de Cambridge (la care se face referire și cu numele de Kate Middleton), în vârstă de 40 de ani, își promovează munca de la Fundația Regală pentru primii ani ai copilăriei și să învețe despre abordarea școlilor nordice, scrie The Local. Prima oprire a avut loc marți, la Universitatea din Copenhaga, unde a văzut programul de sănătate mintală destinat sugarului.

Ducesa s-a întâlnit apoi cu personalul medical și cu mai multe familii la Muzeul Copiilor, înainte de a se îndrepta către „PlayLab”, aparținând Fundației Lego.

Abordarea Danemarcei în copilăria timpurie

Într-un mesaj postat pe Twitter la începutul acestei luni, pentru a-și anunța călătoria, Kate a scris că „așteaptă cu nerăbdare să învețe de la experți și părinți despre abordarea Danemarcei față de copilăria timpurie”.

„Danemarca este un far al celor mai bune practici în abordarea sa față de primii ani de viață, cu o cultură care acordă prioritate celui mai bun început al primilor ani”, a mai transmis aceasta. 

Alte imagini din vizita regală de la grădinița Stenurten din Ballerup au prezentat-o pe Ducesă într-o pădure, înconjurată de copii de grădiniță. Una dintre micuțe, îmbrăcată într-un combinezon roz, poate fi văzută cum zâmbește și țopăie alături de Catherine. Aceasta a fost văzută, de asemenea, jucându-se cu cei mici și alăturându-se lor în jurul unui foc de tabără, scrie The Sun. Tot în cadrul aceleiași vizite, soția Prințului William și-a suflecat mânecile și a ajutat la tăiat lemne. 

Catherine s-a întâlnit miercuri cu Regina Margrethe a Danemarcei, care își sărbătorește cel de-al 50-lea jubileu în acest an, și prințesa moștenitoare. Aceasta a mai vizitat o grădiniță și un centru de criză pentru victimele violenței domestice.

Kate a vizitat ultima dată Danemarca în 2011, împreună cu soțul ei, Prințul William, fiul moștenitorului tronului britanic, Prințul Charles.

Familia regală britanică se scaldă în ape tulburi

Vizita de marți vine într-un moment dificil pentru familia regală britanică, când prinții Andrew și Charles sunt afundați într-un scandal și alte tensiuni legate atât de Prințul Harry, cât și de scandalul de abuz sexual din SUA. De asemenea, există îngrijorări legate de sănătatea reginei Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, care a fost recent testată pozitiv la COVID-19. 

În mijlocul acestor necazuri, popularitatea Ducesei a crescut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel