Dresorul de câini al vedetelor și-a făcut implant de păr! Cât l-a costat!

Este unul dintre cei mai buni instructori canini de la noi din țară și dresează câini de când avea 14 ani. Este foarte cunoscut în rândul vedetelor care au apelat la el pentru a le ajuta în educarea animalelor de companie. Printre acestea se află Pepe, Dorian Popa, Adelina Pestrițu, Paula Seling, Mihaela Tatu, Daniela Gyorfi, surorile Bambi, Denisa și Raluca Tănase și lista poate continua.

Se numește Mihai Nae și a avut un complex pe care l-a rezolvat recent. Și-a făcut implant de păr la unul dintre cei mai renumiți doctori de la noi, Felix Popescu, o intervenție a căror costuri se ridică de regulă între 3000-7000 de euro. Motivul este unul cât se poate de plauzibil. Instructorul canin intenționează să se lanseze și în cariera muzicală, așa că se pregătește intens în acest sens. 

(oar_w460)

“Am fost puțin sceptic în ceea ce privește reușita implantului meu deși am văzut rezultatele extraordinare ale domnului doctor Felix. Am decis să fac acest implant, lucru pe care nu îl regret absolut deloc. Intervenția a fost extrem de ușoară ajungând chiar să adorm în timpul acesteia deoarece nu a existat durere sau alte complicații postoperatorii. Am decis să fac acest pas deoarece aveam ceva probleme cu podoabă capilară. Este practic o schimbare de look care mă ajută să duc la bun sfârșit noul proiect muzical pe care îl pregatesc”, spune Mihai Nae.

(oar_w460)

În plus, pe lângă implantul de păr, dresorul canin se preocupă din ce în ce mai mult de imaginea sa. Prietenul său, Dorian Popa, îl invită pe Mihai Nae la sală, să-i arate cum să se mențină, dar și să-i arate câteva exerciții esențiale pentru grupele de mușchi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel