DRAMA din familia lui Feli. "Ca ea aș fi fost și eu". Moment sfâșietor cu fiica ei. "Zâna lu’ mama!"

Feli a postat pe rețelele de socializare un videoclip emoționant alături de fiica ei, Nora Luna, împreună cu un mesaj sfâșietor. 

"-Ce face Nora aici?

- Lala.

- Si mami ce face aici?

- Cântă.

Probabil ca si Nora Luna as fi fost si eu cu mama daca ar fi fost sustinuta de mica sa isi urmeze visul de a canta. Probabil ca in acele vremuri altfel se vedea dorinta de a face arta. Poate...doar o “etapa”. Poate altele erau prioritatile spre binele ei din punctul de vedere al bunicilor mei.

Mama m-a sustinut din ziua 1 in a-mi urma visul. Mi-a spus “Zana lu’ mama, multe nu pot sa iti ofer material, dar ai toata increderea si sustinerea mea”", a scris Feli, pe pagina de Instagram. 

Astăzi, mama o vede la televizor

"Azi imi cant povestile, mama ma vede la Tv, ma aude la radio, ma vede agitata sau nervoasa si stie ca dupa asta urmeaza un moment de creatie. Ma lasa in lumea mea. Mereu cand imi cunoaste prietenii sau oamenii cu care ma inconjor profesional si nu numai, imi spune “ Ce iubita esti, Zana lu’ mama! Cata iubire aduna muzica in juru’ tau! Si cat te iubeste Dumnezău!”

Vesnic recunoscatoare pentru mama mea- comoara mea, Nora mea - inima mea, Muzica - pentru tot ce imi da, pentru tot ce e ea", a completat ea, alături de videoclipul cu fiica ei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Ce face Nora aici? - Lala. - Si mami ce face aici? - Cântă. Probabil ca si Nora Luna as fi fost si eu cu mama daca ar fi fost sustinuta de mica sa isi urmeze visul de a canta. Probabil ca in acele vremuri altfel se vedea dorinta de a face arta. Poate...doar o “etapa”. Poate altele erau prioritatile spre binele ei din punctul de vedere al bunicilor mei. Mama m-a sustinut din ziua 1 in a-mi urma visul. Mi-a spus “ Zana lu’ mama, multe nu pot sa iti ofer material, dar ai toata increderea si sustinerea mea.” Azi imi cant povestile, mama ma vede la Tv, ma aude la radio, ma vede agitata sau nervoasa si stie ca dupa asta urmeaza un moment de creatie. Ma lasa in lumea mea. Mereu cand imi cunoaste prietenii sau oamenii cu care ma inconjor profesional si nu numai, imi spune “ Ce iubita esti, Zana lu’ mama! Cata iubire aduna muzica in juru’ tau! Si cat te iubeste Dumnezău!” Vesnic recunoscatoare pentru mama mea- comoara mea, Nora mea - inima mea, Muzica - pentru tot ce imi da, pentru tot ce e ea. ???? @astamaifaceu ##eusuntfeli #felidinpoveste

O postare distribuită de Feli din Poveste (@felidonoseofficial) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel