Dragoș Bucur, la Hollywood într-un film de acțiune

dragos bucur
dragos bucur

Zilele trecute, actorul Dragoș Bucur a terminat filmările pentru Ride Along, o comedie de acțiune americană turnată la Universal Studios, la Hollywood.

Filmul este programat cel mai probabil pentru ianuarie 2014, iar pe lista actorilor principali îi regăsim pe: Ice Cube, John Leguizamo, Bruce McGill și Kevin Hart. Regizorul Tim Story este un producător de succes, cunoscut pentru Fantastic 4 (2005 și 2007) și Think Like a Man (2012).

Dragoș Bucur joacă chiar la începutul filmului rolul unui mafiot sârb. El participă la o întâlnire de afaceri cu polițistul jucat de Ice Cube, întâlnire care se dovedește a fi o ambuscadă. Dragoș are de tras cu pistolul după niște polițiști sub acoperire, inclusiv după Ice Cube, apoi trebuie să încalece o motocicletă și să execute un fel de cursă cu obstacole.

 Acesta este primul rol al lui Dragoș pe teritoriul Statelor Unite, la un studio atât de important cum este Universal, dar nu este primul rol în afara țării. În 2010 a jucat în The Way Back, în regia lui Peter Weir (The Truman Show, Master and Commander, Dead Poets Society), alături de Colin Farrell, Ed Harris și Jim Sturgess.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel