Dorian Popa, DEZAMĂGIRE totală. Se rupe lanțul de iubire în showbiz. "Nu vreau să creadă că sunt IPOCRIT"

Dorian Popa a rupt tăcerea și se arată extrem de dezamăgit de prietenii săi. Iată care este motivul. 

Dorian Popa s-a decis să rupă tăcerea și a mărturisit că în ultima vreme este foarte dezamăgit de prietenii lui și își va schimba atitudinea față de ei. 

După colaborarea cu Abi Talent, piesă ce se află încă de la lansare pe locul 1 în Trending, iar unul dintre motivele de supărare ale artistului este acela că prietenii nu au distribuit-o. 

”Nu vreau să creadă oamenii că sunt ipocrit, eu pun punctul pe I. Nu puteam să nu menționez aceste lucruri, pentru că nu de puține ori îmi sună telefonul să-mi ceară să pun un Swipe Up. Liviu Teodorescu a fost singurul care a pus Swipe Up la piesa cu Abi”, a spus Dorian Popa.

Relația cu Selly, afectată de colaborarea cu Abi Talent

”Eu pe Selly îl apreciez pentru maturitatea lui. Important în viață, știu eu de la Doamne Doamne, este să iertăm și să le dăm oamenilor a doua șansă, pentru că oamenii greșesc. În momentul în care am vorbit cu Selly despre colaborarea cu Abi, i-am spus că eu cu Abi mi-am reglat conturile și eu am înțeles ce-am greșit și ce-am permis să se întâmple în show-ul meu care l-a jignit în mod direct și l-a făcut să îndrepte spre mine o avalanșă. Abi a înțeles unde a forțat prea mult.

Am avut discuții și în alte părți despre colaborarea mea cu Abi, am întrebat dacă deranjează și n-am primit niciun răspuns. Ulterior, am înțeles că a deranjat. Nu este problema mea”, a completat el, citează spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel