Dolores O'Riordan, o nouă variantă a hitului 'Zombie'

Deces
Deces

Dolores O'Riordan era pe punctul de a înregistra o nouă variantă a hitului 'Zombie'. Dolores O'Riordan a decedat cu câteva ore înainte.

Solista vocală de la The Cranberries, care a murit luni la Londra, era pe punctul de a înregistra o nouă variantă a hitului ei 'Zombie', împreună cu grupul de hard rock Bad Wolves, a anunţat formaţia, citată de AFP. 'Suntem şocaţi şi întristaţi de vestea privind decesul lui Dolores, cu doar câteva ore înainte de a înregistra varianta noastră a cântecului Zombie', a scris Bad Wolves pe pagina sa de Facebook.

Dolores O'Riordan a decedat la Londra

Dolores O'Riordan a decedat 'pe neaşteptate' la Londra la vârsta de 46 de ani, a anunţat luni agenţia care o reprezintă, Lindsey Holmes Publicity, precizând că cântăreaţa rock 'era la Londra pentru o scurtă sesiune de înregistrări'.

Potrivit unuia dintre prietenii ei, producătorul Dan Waite, cântăreaţa părea fericită şi entuziastă cu câteva ore înainte de moartea ei, a cărei cauză nu este cunoscută în acest stadiu.

'Dolores mi-a lăsat un mesaj vocal ieri după miezul nopţii (în noaptea de duminică spre luni - n. r.) pentru a-mi spune cât de mult îi plăcea versiunea lui Bad Wolves pentru Zombie. Era nerăbdătoare să ne întâlnim în studio şi să realizeze înregistrarea', a declarat el.

'Era plină de viaţă, glumea, era încântată să ne vadă, pe soţia mea şi pe mine, în această săptămână', a adăugat el.

Lansat în 1994 pe albumul 'No Need to Argue', 'Zombie', un cântec de inspiraţie grunge privind conflictul din Irlanda de Nord, este unul dintre cele mai mari succese ale The Cranberries.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel