Doliu la Antena 1. Au făcut ANUNȚUL la finalul emisiunii. "PĂCAT. E TRIST"

Antena 1
Antena 1

Este doliu la Antena 1. Anunțul a fost făcut la finalul emisiunii. 

Aseara, la sfârșitul emisiunii “Rămân cu tine”, prezentată de Liviu Vârciu, telespectatorii au avut parte de un adevărat șoc, atunci când au aflat de moartea fulgerătoare a unuia dintre concurenți. 

Este vorba despre Jassim-Mohamad Al Hamdani. Bărbatul și-a făcut apariția în cadrul celei de-a cincea ediții a show-ului și cele douăzeci de concurente au fost impresionate de povestea sa.

La finalul emisiunii “Rămân cu tine” a fost făcută publică vestea sfâșietoare potrivit căreia Jassim Al Hamdani a murit, fără să fie dezvăluită însă cauza decesului.

Comentariile au apărut imediat în mediul online. De ce ar fi murit bărbatul

La scurt timp după asta, au început comentariile pe rețelele de socializare, iar telespectatorii au început să pună întrebări familiei pe Facebook. Chiar dacă sora tânărului nu a dorit să vorbească despre acest subiect, se pare că un apropiat ar fi aflat adevărul și l-a împărtășit tuturor.

“Se pare (ce am găsit pe Facebook) că a suferit un infarct! Oricum e trist” este mesajul scris pe rețelele de socializare. 

“RIP, Jesse! Condoleante familiei! Păcat!?”, “Jesse Al Hamdani sa stii ca ne este dor de tine in fiecare zi! Ai fost un om minunat, prea minunat!”, “Un copil minunat. Condoleanțe familie și putere”, “Un băiat minunat! Condoleanțe!”, “Condoleanțe! Îmi pare foarte rău! Dumnezeu să îl odihnească!” sunt ale comentarii care au apărut pe social media în memoria lui Jassim-Mohamad Al Hamdani, fost concurent la emisiunea “Rămân cu tine”, citează cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel