DOLIU în lumea muzicii populare. Un cunoscut cântăreț a murit la doar 25 de ani

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un cunoscut interpret de muzică populară a murit la doar 25 de ani.

Doliu în lumea muzicii. Adrian Bâc, un tânăr interpret de muzică populară, a murit la vârsta de doar 25 de ani. Cântărețul ar fi fost internat în spital, în noaptea de luni spre marți, cu ocluzie intestinală. La prezentarea în urgențe, acesta avea tensiunea foarte mică și se afla în stare de șoc, potrivit presei locale din Arad.

Medicul chirurg a constatat că afecțiunea de care suferea tânărul era deosebit de evoluată și a decis operarea imediată. Cântărețul a suferit o intervenție chirurgicală, dar în pofida eforturilor medicilor, tânărul a decedat ulterior pe secția de terapie intensivă.

Adrian Bâc a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, după care a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu, informează Aradon.ro. Pasiunea pentru muzică l-a determinat, însă, să se dedice în totalitate carierei de solist. Acesta împlinise 25 de ani pe data de 29 mai.

Prietenii tânărului, devastați de durere

Prietenii cântărețului au scris mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Aceștia sunt devastați de durere și spun că interpretul era prea tânăr pentru a avea un asemenea sfârșit. Unele voci îi acuză pe medici că nu ar fi intervenit la timp pentru a-l salva. Totuși, nimeni nu a depus până acum vreo plângere în acest sens.

„Nu pot să cred ca ai plecat așa de repede….acum vei cânta printre îngeri. Dumnezeu să te odihnească prieten drag… Nu te vom uita”, a scris unul dintre prietenii lui Adrian Bâc.

„Unde te grăbești viață? Ai fost și vei rămâne o voce deosebită, caldă și plăcută! Cea mai dragă voce a sufletului meu! Îmi pare atât de rău! Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe!”, a scris alt prieten.

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace suflet frumos, prea devreme ai plecat de lângă noi, îngerii să te vegheze și să aibă grijă de tine acolo sus în cer, vei rămâne în sufletul nostru, Adrian Bâc.”, este mesajul unui alt cunoscut de-al interpretului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel