EXCLUSIV  Divorțul anului 2021 în showbiz-ul românesc. Decizie RADICALĂ, cifre surprinzătoare. Anamaria Prodan, lovitura de grație

În urma unui sondaj, cititorii DC News au decis care a fost divorțul anului 2021.

Cititorii DCNews au avut de ales între Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf, Oana Roman - Marius Elisei, Andreea Bălan - George Burcea, Anda Adam - Sorin Niculescu, Pepe - Raluca Pastramă, Alexandra Stan - Emanuel. 

Publicul a decis, iar între primul loc și restul locuri este o foarte mare de procente. 

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf conduce în sondaje, cu un procent de 75,9%.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns până și în presa internațională și nu este de mirare că până și cititorii DC NEWS români din Diaspora au decis că divorțul lor merită titlul de "divorțul anului 2021".

Pe locul doi se află divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, care s-a finalizat în anul 2021 și care a luat prin surprindere pe toată lumea, de altfel, la fel de mult ca cel al impresarei de antrenor. 

Pe locul trei se află divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei, care între timp au decis să-și mai dea o șansă și să formeze o familie fericită. 

Pentru Diaspora se pare că divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost mult mai răsunător decât al Andreei Bălan de George Burcea.

Se pare că divorțul dintre Anda Adam și Sorin Niculescu nu a prezentat prea mare interes pentru public, iar procentele din sondaje o arată clar.

Tudor Chirilă, făcut praf de Diaspora. Jador și Randi, LUPTA momentului. Cine e artistul anului 2021, SONDAJ DC NEWS uimitor

1. Foto: DCNE... (sondaj-dc-news-divortul-anului-2021-1_62543400.jpg)

2. -imagine fara descriere- (sondaj-dc-news-divortul-anului-2021-2_33240400.jpg)

Anamaria Prodan, despre divorțul de Reghecampf: Ce se întâmplă cu el e JENANT. Nu am cum să spun după 18 ani că nu îmi pasă

Anamaria Prodan a explicat că este aproape să afle ce s-a întâmplat în toată această perioadă în care soțul ei s-a îndepărtat de ea. Agentul FIFA susține că îi vrea binele lui Laurențiu Reghecampf și că își dorește ca acesta să-ți revină din punct de vedere profesional.

„Noi ne rugăm ca el să își revină pe partea de meserie pentru că ce se întâmplă cu el este jenant. Mă refer la faptul că un bărbat nu are cum să facă nici copii, nici să fugă și să îl aibă toți la mână cu niște nenorociri. Nu te poți prezenta publicului cu o viață destrăbălată, trebuia să fii un model pentru copiii tăi pentru fotbaliștii tăi, lipsește o piesă din puzzle ca să îți dai seama ceea ce s-a întâmplat. El era veriga slabă, nu au putut să mă dărâme pe mine și când te uiți să vezi unde este puțin loc acolo ataci. Are niște sfătuitori foarte slab pregătiți, pe vremea mea nu exista așa ceva. Pe vremea mea vorbea cu presa, acum se înconjoară de niște hahalere mici care ciugulesc niște bănuți. Când se va trezi va avea un șoc și va realiza că munca lui asiduă s-a prăbușit cumplit”, au declarat Anamaria Prodan, în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel