Divorț în lumea artistică. Un cunoscut cântăreț s-a despărțit

Gheorghe Turda s-a despărțit de Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș, după o relație de circa cinci ani de zile.

Lucia Lazar a decis să se  despartă oficial de bărbatul cu care era împreună de câțiva ani. Pe adresa sa de socializare, Lucia Lazăr a postat un mesaj , prin care își anunță prietenii că a luat o decizie în plan privat.

"Vine o vreme când trebuie sa pui punct și sa o iei de la capăt....Nu poți ști sigur ce va fi mâine, dar cu siguranță, mai bine decât azi. Exista momente când dai mult și primești foarte puțin, când întinzi mana sa nu lași omul sa moară, nu doar ca nu-ti mulțumește, dar îți mai da și peste mâna...sau ca sa continui proverbul, nu te lasă sa traiesti", a scris Lucia Lazăr.

"În seara asta țineam sa ma confesează d-voastră, prietenii mei virtuali, pentru ca știu că-mi sunteți alături necondiționat. Simt o eliberare din ceva...care ma sufoca, ceva în care ma simțeam prinsă ca într-o capcană, ceva din care nu prea puteam iesi , ba de mila (uneori un defect, mila) ba, ce o sa zică lumea? etc.
Dar, vine un moment, o clipă, în care se umple paharul, adică picătură aceea... și spui STOP! îți iei viata înapoi, și te bucuri din nou de lucruri mărunte, de culoarea unei flori, de zâmbetul unui copilas sau jocul unui animalut...bucurii mărunte care ți.au fost furate....

[citeste si]

De azi înainte va am pe d-voastră, familia în care m.am născut și pe Dumnezeu, care ma va ajuta, pentru ca îl iubesc. Mulțumesc tuturor celor care de.a lungul timpului mi.ati fost prieteni adevărați, sinceri, iubitori si sper ca și de acum înainte sa fiți la fel. De azi sunt un om liber, uitasem ce înseamnă acest cuvânt...

Sigur, unii dintre d-voastră mi.ati scris pe privat, anumite lucruri, pe care, poate din drag pentru omul de lângă mine, poate din naivitate, am refuzat sa le cred, care in timp s.au dovedit a fi reale, ma iertați ca nu v.am crezut...

Pentru unii 5 ani pot fi puțini, iar pentru alții (ca și pentru mine) o eternitate...
Va îmbrățișez cu toată dragostea și va doresc o seară cât se poate de frumoasă!", este mesajul fostei soții a lui Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda și Lucia Lazar au avut o relație  de peste 30 de ani. Cei doi au s-au cunoscut  pe vremea când solistul era căsătorit, iar tânăra era studentă. Au rupt legătura, în timp ce  Lucia s-a căsătorit și a devenit mama Alinei. Peste timp, cei doi s-au reîntâlnit,  povestea lor de dragoste fiind reluată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel