Divorț Brigitte - Ilie Năstase. Brigitte, primele dezvăluiri

După ce a ajuns în spațiul public faptul că Brigitte a depus actele pentru divorț, aceasta a oferit prima declarație pe această temă.

Brigitte a ținut să precizeze pe Facebook faptul că nu va exista un război pentru avere, asta pentru că cei doi soți au semnat înainte convenție. 

„Deoarece presa a aflat despre acțiunea mea de divorț depusă ieri, doresc să lămuresc anumite supoziții ale acesteia, prin faptul că un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a făcut prin convenția matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună și de comun acord, în timpul perioadei căsătoriei o Convenție Matrimonială.

Ilie nu ar fi vrut să semneze la notar

În plus, aceasta a precizat faptul că singura soluție de divorț e cea din instanță, pentru că Ilie Năstase nu ar fi fost de acord să semneze în faa notarului.

„Totodată, doresc să specific că am ales să mă îndrept înspre tribunal și nu am mers la un birou notarial, deoarece Ilie a refuzat în data de 14 noiembrie 2017 să semneze divorțul nostru în fața notarului, (acțiune pe care o înaintasem împreună în data de 12 octombrie 2017)”, a precizat Brigitte pe pagina sa de Facebook.
 
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit în iunie 2013, la Timişoara, dar formau un cuplu din 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi anterior, Ilie Năstase având cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii.
 
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel