Divorț anulat în showbiz, la doi ani după ce soții au făcut anunțul despărțirii

După o căsnicie de 17 ani și la doi ani după anunțul că se despart, Patrick Dempsey și soţia sa, Jillian Fink, sunt deciși să-și salveze relația. 

Actorul american Patrick Dempsey a anulat divorţul de soţia sa, Jillian Fink, acesta afirmând că "Inima mea mi-a spus să nu renunţ", scrie romaniatv.net.

Intenţia de divorţ a actorului Patrick Dempsey, cunoscut pentru recentul lungmetraj 'Bridget Jones's Baby' şi pentru serialul 'Grey's Anatomy', de soţia sa, cu care a fost însurat timp de 17 ani, a fost anulată oficial de Tribunalul din Los Angeles, joi, la cererea lui Jillian.

Cuplul a anunţat că urmează să divorţeze în ianuarie 2015 dar de atunci au lucrat în vederea consolidării căsniciei iar, actorul Patrick Dempsey, în vârstă de 50 de ani, a glumit recent că dialogul şi intimitatea i-au readus împreună.

Patrick Dempsey care are împreună cu Jill gemenii Darby şi Sullivan, în vârstă de nouă ani, şi Tallula, 14, ani - crede că inima sa i-a dat imboldul de a se lupta pentru salvarea căsniciei lui.

Actorul a mărturist: Sprijinul pe care mi l-a acordat soţia mea ne-a permis să înflorim în calitatea de cuplu şi de familie. Fără ea, cariera mea nu ar fi unde este astăzi. Inima mea mi-a spus să nu renunţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel