Divorț Anca Turcașiu: Nu am făcut swing. A fost o glumă a nașului meu, Cristian Țânțăreanu

Anca Turcașiu încearcă să-și revină, după ce în presă au apărut informații potrivit cărora artista ar fi divorțat de soțul ei în secret la notar, în urmă cu circa o lună de zile.

Într-un interviu pentru WoWbiz, Anca Țurcașiu recunoaște că a scris acele mesaje pentru că era agasată. Mi se pare o aberatie. Daca stii ca ai dovada notarului, ma lasi in pace si asta a fost tot, a spus artista pentru sursa citată.

Noi suntem intr-un moment foarte bun al casniciei noastre si asa va fi...Eu sunt genul de persoana care aplaneaza conflictele, nu le amplifica. Nu are sens discutia despre un divort, e ceva strain pentru noi.

Citește și: Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, divorț după 16 ani de căsătorie

Nu am fost la notar, nu e nimic adevarat din ce s-a scris. Suntem impreuna zi de zi si totul e la fel ca vineri, ca sambata, ca in fiecare zi din viata noastra. Gluma exagerata a nasului nostru... sunt convinsa ca nu si-a dat seama cat rau face imaginii mele aceasta gluma. El ma iubeste foarte tare. Asa e el, nu tot ce zice e adevarat, el spune baliverne si si-a cerut scuze pentru ce a zis.

Nu am discutat nici in gluma despre swing. Nasul a realizat ca a gresit, nu imi permit sa il cert, dar i-am zis ca m-a durut foarte tare. Nu imi permit. Acum sunt bine, jur, sunt foarte bine. Relatia dintre noi doi nu se va raci,  a marturisit Anca Turcasiu in exclusivitate pentru WOWbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel