Directorul SRI, Eduard Hellvig, lămurește declarația gen. Dumbravă

Prezent la lansarea volumului "Monografia SRI 25 de ani", directorul instituției, Eduard Hellvig, a făcut precizări cu privire la declarația generalului Dumitru Dumbravă, dată săptămâna trecută unui site specializat în probleme juridice.

Adjunctul directorului SRI, generalul Dumitru Dumbravă, a declarat într-un interviu pentru site-ul juridice.ro că Serviciul nu mai consideră că misiunea sa este încheiată odată cu sesizarea parchetelor, ci își menține interesul până la soluționarea definitivă a unei cauze, în instanță.


" Serviciul Român de Informații lucrează bine, dar din păcate are momente când comunică prost, a recunoscut directorul SRI, Eduar Hellvig. Dacă la acea afirmație ar fi fost o virgulă în care s-ar fi spus 'în limitele legilor și competențelor stabilite pentru Serviciul Român de Informații', această discuție nu exista. A fost, ca să spun așa, o declarație, sau un interviu, la o revistă de specialitate, care poate trebuia un pic mai atent, mai ales în circumstanțele lumii în care trăim astazi. Dacă s-ar fi comunicat că doar în ceea ce ține de competențele legislației a Serviciului Român de Informații, evident că lumea ar fi înțeles că procesul în sine nu ne interesează pe noi în faza procesuală, dar să nu existe persoane cum au fost în trecut, judecători, procurori, care pe drum au uitat că servesc statul român și au avut alte preocupări decât a servi statul român".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel