Dinu Gheorghe revine la Rapid

dinu gheorghe
dinu gheorghe

Dinu Gheorghe, fostul conducător al clubului de fotbal Dinamo, a anunțat, luni, la postul Digi Sport, că a preluat funcția de manager sportiv al FC Rapid, grupare care activează în momentul de față în Seria I a Ligii a II-a.

El a explicat că până la finalul actualului sezon va ocupa funcția de manager sportiv, iar din vară va intra în vigoare un contract ca președinte valabil doi ani. "Am primit oferta și poate e nevoie și de mine, în momentul ăsta, la Rapid. Am semnat, de la vară încă doi ani. Echipa trebuie să promoveze, după aceea vedem ce urmează. Până în vară o să ocup funcția de manager sportiv. O să stau pe bancă", a afirmat oficialul la postul TV citat.

Dinu Gheorghe a afirmat că acționarul majoritar al clubului Rapid, Valerii Moraru, i-a promis că va scoate clubul din insolvență în 2017.

"Domnul Moraru a promis că echipa va ieși din insolvență. Dacă acum nu se aprobă planul de reorganizare, în 2017 Rapid iese din insolvență. Situația actuală nu este gravă. Sunt datorii istorice, acolo mai sunt probleme. Sper ca după promovare să poată să scape de aceste datorii. Sper ca toată lumea să-și păstreze cuvântul și să reușim ce ne-am propus. Dan Alexa e antrenorul echipei, are obiectiv promovarea", a explicat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel