Dimitri Skofic, în amintirea bunicii sale Gina Lollobrigida: ”După mult timp mă simt din nou foarte aproape de ea”

Sursa foto Instagram Dimitri Skofic
Sursa foto Instagram Dimitri Skofic

Dimitri Skofic este frumosul nepot al Ginei Lollobrigida și a moștenit de la bunica sa marea dragoste pentru actorie.

Privire intensă, trăsături delicate și în inimă o mare dragoste pentru actorie. Dimitri Skofic este frumosul nepot al Ginei Lollobrigida, icoană a cinematografiei italiene, care s-a stins din viață pe 16 ianuarie 2023, la vârsta de 95 de ani. Un tânăr care păstrează în inimă un sicriu prețios de amintiri alături de bunica sa ”Gi”, așa cum o spunea el.

Dimitri Skofic, frumosul nepot al Ginei Lollobrigida

Născut în 1994 din căsătoria dintre Andrea Milko Skofic și jurnalista Maria Grazia Fantasia, Dimitri nu este un tip căruia îi place să se vorbească despre el, în ciuda faptului că tatăl său ajungea adesea în ziare din cauza unor probleme legate de moștenirea faimoasei sale bunici, potrivit Di Lei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dimitri Skofic (@dimitriskofic)

Dimitri a studiat mai întâi la Centrul Internațional de Cinema și Teatru din Roma, după care a urmat Academia de Cinema și Teatru a Uniunii Europene, adăugând la curriculum-ul său mai multe experiențe, ateliere și cursuri susținute de mari actori internaționali precum Bernard Hiller și Paul Haggis, acest ultim regizor dar si scenarist al unora dintre cele mai cunoscute capitole din saga James Bond.

Nemulțumit, Dimitri a studiat și la Duse - Centrul Internațional de Cinema și Teatru din Roma, și-a perfecționat abilitățile de cântat și, în același timp, a început să lucreze ca model, lansând primele experiențe pe marele ecran în unele scurtmetraje și în teatru, unde a jucat în piese precum Întoarcerea din vacanță, Negustorul de la Veneția și Victor Victoria.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dimitri Skofic (@dimitriskofic)

După cum se spune, cu siguranță nu îi lipsește farmecul și nici dorința de a învăța, a se perfecționa și a crește ca artist. Toate acestea – pe lângă trăsăturile lui delicate – o amintesc inevitabil pe bunica acestuia, Gina Lollobrigida, care nu a fost doar o mare actriță, ci și o excelentă dansatoare și interpretă, sculptoare și, de asemenea, fotograf apreciat.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dimitri Skofic (@dimitriskofic)

Dimitri Skofic, amintirea bunicii Gina Lollobrigida

Dimitri este un băiat destul de rezervat, nu foarte prezent nici măcar pe rețelele de socializare unde rar împărtășește fotografii și momente din viața sa mai privată. Numele lui a fost menționat tot mai des în ultimul timp pe paginile ziarelor din cauza morții bunicii sale, Ginei Lollobrigida.

În cadrul unei emisiuni, Dimitri a vorbit pentru prima dată despre relația cu Lollobrigida, vizibil emoționat: ”În cel mai greu moment ne-am apropiat din nou. Din păcate mi-ar fi plăcut să o vad și alteori. Știu că sună ciudat, dar după mult timp mă simt din nou foarte aproape de ea, ceea ce este absurd pentru că tocmai a plecat.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel