Dietă Gabriela Cristea. Trebuie să știi ASTA. Nutriționistul ei, sfat UIMITOR. Care e SECTRETUL. 25 de kilograme în MINUS

Gabriela Cristea a slăbit uimitor. Vedeta a dezvăluit unul dintre sfaturile pe care i le-a dat nutriționistul și când a început să vadă primele rezultate ale dietei. 

La 45 de ani, Gabriela Cristea s-a luptat cu kilogramele în exces, iar de câteva luni bune este mai hotărâtă ca niciodată să scape de ele. 

Dieta pe care o urmează a ajutat-o să slăbească până acum 25 de kilograme și deși o lungă perioadă evita sa mai posteze fotografii în mediul online, odată cu noua siluetă de care este mândră, a reînceput să posteze pe rețelele de socializare. 

Sfat important de la nutriționistul ei

Întrebată de câte ori s-a abătut de la dieta pe care o ține de câteva luni și care a dat rezultate uluitoare, vedeta a răspuns sincer și a dezvăluit unul dintre sfaturile pe care i le dă nutriționistul ei. 

"O singură dată m-am abătut, în weekend. Am mâncat papanași, la munte, dar am mâncat un singur papanaș, nu doi, și cu dulceață. Nu este un desert care să-mi placă în mod deosebit, dar n-am mâncat de multă vreme, am văzut la cineva în farfurie, am poftit și mi-am comandat. Să știți că nutriționistul meu spune așa: Atâta timp cât nu trișezi în fiecare zi sau în fiecare săptămână, poți să trișezi! Adică dacă trișezi o dată la două săptămâni cu o masă, nu toată ziua, să ne înțelegem...", a declarat Gabriela Cristea, în direct la Antena Stars. 

La cât timp au apărut schimbările în corp, de la începerea dietei

"Am început să simt după prima săptămână. În primul rând că mă simt mai bine fizic. Eu perioada asta nu fac sport, dar dacă aș face sport, probabil aș avea nevoie de un aport mai mare de proteine sau de carbohidrați, dar nu fac sport, pentru că nu am timp. Sportul meu e ridicatul fetelor în brațe și căratul lor pe scări și fac asta de vreo 30 de ori pe zi și atunci e ca și cum aș face sport", a completat ea. 

Vrea să ajungă la 50 de kilograme?

"Ei, nu chiar! Nu chiar pentru că sunt foarte slabă la 50 de kilograme. Eu sunt foarte înaltă, am 1,72 și la 50 kg deja ești ca lupta de clase...", a încheiat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel