Dezvăluiri despre orientarea sexuală a fetelor de la t.A.T.u, invitate la Vocea României

Rusoaicele de la t.A.T.u, care vor cânta în această seară la show-ul prezentat de Pro TV "Vocea României", au vorbit  în emisiunea "Happy Hour" despre orientarea lor sexuală.

Yulia Volkova si Lena Katina, rusoaicele de la t.A.T.u, reunite după 3 ani de cariere solo și care vor evolua, în această seară, pe scena de la "Vocea României", au explicat motivul pentru care nu au infirmat povestea țesută în jurul lor, potrivit căreia ar fi lesbiene.

"Adevărul este că întotdeauna s-a spus că suntem lesbiene, că ne-am iubit una pe alta. Acest lucru era o problemă în Rusia, iar noi încercăm să-i facem pe oameni să-și recunoască orientarea sexuală bucurându-se de sprijinul nostru și a fost o experiență nouă pentru mine și Yulia", a spus Lena, marți, în emisiunea "Happy Hour", scrie Libertatea.ro.

Yulia și Lena au mărturisit că niciodată nu au format un cuplu, iar imaginea pe care au promovat-o a fost pentru publicitate. În prezent, fiecare are câte un iubit, iar Yulia este și mama a doi copii.

În legătură cu viitorul, cele două rusoaice nu exclud organizarea unui nou spectacol împreună, precizând că "momentan este doar spectacolul pentru România ca promovare a noului album aniversar, 10 ani de la lansarea album original t.A.T.u, care conține melodii de pe primele două albume t.A.T.u".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel