Dezamăgire pentru fani. Brad Pitt și Jennifer Aniston, întâlnire scurtă după Oscar

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Întâlnirea dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston de după decernarea premiilor Oscar i-a dezamăgit pe fani. Iată de ce și cum au reacționat cei doi actori.

Deși Jennifer Aniston a lipsit de la decernarea premiilor Oscar, ea și Brad Pitt s-au reunit și au vorbit la petrecerea de după ceremonie, organizată de Guy Oseary.

„De data aceasta nu a fost agitație". „Aniston l-a felicitat pe Pitt pentru reușita sa și nu au petrecut foarte mult timp împreună", a declarat un martor de la petrecere, potrivit Page Six.

Întâlnirea celor doi, cea mai așteptată după momentul de la SAG Awards

Cei doi actori nu au fost fotografiați împreună la această petrecere. În schimb, Jennifer Aniston a fost fotografiată la petrecerea organizată de Netflix, în timp ce Brad Pitt și-a început seara la Governos Ball și la petrecerea Vanity Fair.

Reuniunea de la Oscar era așteptată de toată lumea, mai ales după ce ultima lor apariție din culisele SAG Awards a făcut înconjurul lumii.

Deși toți speră la o împăcare, cei doi actori rămân doar prieteni

„Ei sunt prieteni și se bucură unul pentru celălalt. Își doresc reciproc să fie fericiți. Ea este fericită să îl aibă înapoi în viața ei pe Brad, ca prieten", a declarat o altă sursă pentru Page Six.

„Jen a fost fericită pentru Brad. Cei doi s-au felicitat și asta a fost tot. A fost o seară emoționantă", a mai spus sursa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel