Devine mamă! Catrinel Menghia a făcut anunțul la Monaco!

Frumoasa Catrinel Menghia este în culmea fericirii! Peste câteva luni vedeta se pregătește să devină mămică pentru prima oară. 

Catrinel a dat marea vestea chiar la Monaco, în cadrul unui evenimnet monden. Fotomodelul de 32 de ani a îmbrăcat o rochie de culoare neagră care i-a lăsat la vedere burtica de gravidă. A postat apoi și poze vizibile cu sarcina pe rețelele de socializare!
De 7 ani, actrița formează un cuplu cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico. Timp de 6 ani Catrinel a fost căsătorită cu Massimo Brambati, de care a divorțat în 2011.

(oar_w460)

"Pentru mine căsătoria e o uniune între două persoane care se iubesc şi care împreună «trag la aceeaşi căruță». Pe perioada căsniciei mi-am dat seama că eu şi fostul soţ trăgeam în direcţii diferite. Am hotărât că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său pentru a fi fericiți. Acum sunt foarte fericită şi abia aştept să îmi împart viața cu omul care acum mă completează pe toate planurile", povestea românca, într-un interviu. Vedeta este cunoscută peste hotare cu numele de scenă Catrinel Marlon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel