Meghan Markle, trădată de un gest în timpul interviului pentru Oprah. Care e, de fapt, relația cu Regina: Nu face excepție

O expertă în limbajul corpului a analizat atent gesturile lui Meghan Markle, atunci când a vorbit despre Regina Elisabeta, în interviul acordat pentru Oprah Winfrey. 

Vezi și: Kate Middleton, gest necontrolat la o zi după interviului lui Meghan și Harry: Nu este conștientă de reacțiile sale

Declarațiile lui Meghan Markle în interviul lui Oprah au pus paie pe foc și au împărțit lumea în două.

Experții în limbajul corpului au analizat foarte atent fiecare mișcare a ei din timpul interviului, iar concluziile sunt chiar surprinzătoare.

Meghan Markle, dată de gol de limbajul trupului

Nicole Moore, specialistă în limbajul corpului, a analizat gesturile lui Meghan Markle și a spus că ducesa a fost extrem de hotărâtă să spună totul despre Familia Regală, însă cu o singură excepție: Regina Elisabeta a II-a.

"Toată lumea se pleacă în fața Reginei, iar Meghan Markle nu face excepție, deși tehnic vorbind ea nu mai este membră a Familiei Regale", a spus experta.

În timp ce Meghan voia să dezvăluie adevărul despre interacțiunile sale cu membrii familiei regale, în momentul în care s-a referit la Regina Elisabeta, atitudinea ei s-a schimbat.

"S-a uitat spre stânga să-și adune gândurile… apoi a privit în jos înainte de vorbi. Chiar înainte de a relata, a tras aer în piept, indicând că se pregătea pentru răspunsul pe care urma să-l ofere. Din limbajul corpului ei, în acel moment, cel mai probabil Meghan nu a vrut să spună ceva greșit", a adăugat Nicole Moore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel