Urmărește emisiunea live


Denise Rifai REVINE în televiziune? Adevărul despre DEMISIE. "Am devenit intimidantă"

Jurnalista Denise Rifai a apărut pentru prima dată la televizor după ce și-a dat demisia. Iată de ce a plecat de la Realitatea Plus și ce spune despre revenirea în televiziune. 

La mijlocul lunii martie, Denise Rifai șoca publicul larg după ce și-a dat brusc demisia de la Realitatea Plus. După două luni în care a lipsit de pe micile ecrane și după ce s-a zvonit că a plecat pentru a intra în politică, realizatoarea emisiunii "Legile Puterii" a spus totul. 

”Am luat puțină pauză. Norocul meu a fost că s-a întâmplat acum cu coronavirusul. E doar o pauză. Nu pot să am atâta treabă încât să nu mă întorc în televiziune”, a spus Denise Rifai, la "Teo Show".

Fosta prezentatoare a spus că și schimbările editoriale de la Realitatea Plus au determinat-o să se retragă: „Câteodată, editorial vorbind, se mai plimbă lucrurile. Am zis că trebuie să mă opresc puțin ca să pot fi din nou eu”, a completat ea. 

Ce emisiune ar vrea să prezinte

Jurnalista a vorbit și despre revenirea în presă și despre emisiunea pe care ar vrea o prezinte.

”Aș vrea să fie la fel. Câteodată drumurile astea în viață, editorial vorbind, încep să se desprindă. Am zis să mă opresc puțin să fiu eu înapoi. O emisiune în care să vedem toate laturile pe care le au politicienii, dacă sunt buni dansatori. Să vedem ce talente au. Ar fi o treabă, nu? Eu sunt aia care pun întrebări. Fără să vreau, am devenit intimidantă. Omul de acasă așteaptă și trebuie să pun întrebările. Nu sunt dură, dar nici nu vreau să le arăt că nu sunt dură”, a explicat Denise. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel